Workshop

Sok ötletelgetés után most elkezdünk megszervezni egy workshopot ami lehetőséget ad hogy ne csak virtuális úton mutassuk meg egyes munkafolyamatokat, fortélyokat.

Első körben a Sicis Vetrite és hozzá hasonló laminált üveglapok ragasztása és megmunkálása témában. Az workshop alkalmával szeretném megmutatni a feladathoz szükséges szerszámokat és fogásokat. Természetesen a lényeg minden résztvevőnek lehetősége lesz kipróbálni és gyakorolni ezek használatát.

Azoknak ajánljuk akik szeretik a kihívásokat és nem csak rakni akarják, hanem megérteni és gondolkozni is a szükséges megoldáson.

Az esemény végeztével szeretnénk ha mindenki teljes magabiztossággal nyúlna ezekhez a burkolatokhoz és elmondhatná magáról, hogy a Csempe doki Iskolájában tanulta meg a laminált üveg megmunkálásának hogyanját és mikéntjét.

A workshop pontos anyaga, az esemény hossza vagy a maximális jelentkezők száma még a tervező asztalon hever. Azonban ha szeretnél részt venni, vagy érdekelne ehhez hasonló esemény csak más témakörben, írj egy emailt vagy dobj meg egy üzenettel a facebookon. Ezután rövidesen jelentkezünk nálad a részletekkel.

Online kurzus

Kapcsolat

+36 20 / 474 5963

oktatas@csempedoki.hu

Facebook

Youtube

Csempe Doki ©